Oioiooi

Vi hoppas att barn kan uppleva världen genom lek. Även en liten beröring, en obetydlig gest kan vara en process för att lära känna världen för barn. Varje enskild produkt från oss har designats för lek. Genom en enkel men genomtänkt design hjälper vi barn att uttrycka deras gränslösa, oändliga fantasi. Alla medlemmar i vårt team är mödrar.

 • Min lilla bil

  510.00 kr

  Vi presenterar Oioiooi’s ”Min Lilla Bil”, en unik och interaktiv leksaksbil som går utöver bara lek. Denna speciella bil är designad för att hjälpa barn att uttrycka sina känslor på ett kreativt och engagerande sätt. Med fem olika känslotoppar kan barn utforska och dela med sig av sina känslor, vare sig de är glada, ledsna, arga, rädda eller känner kärlek. Det är ett lekfullt verktyg för emotionellt lärande och kommunikation.

 • Min lilla bil bok

  120.00 kr

  Ge dig ut på en känslornas resa med denna fängslande dragspelstavla bok, skräddarsydd för att komplettera ”Min Lilla Bil”. Denna unika bok vecklar ut en väg av olika känslor, vilket skapar en uppslukande upplevelse för ditt barn när de kör sin lilla bil genom en levande värld av känslor.

 • Sifferlek-klossar

  1,459.00 kr

  Upptäck glädjen i att lära sig siffror och grundläggande matematik med dessa vackert utformade träklossar med siffror, ett lekfullt och pedagogiskt set som blandar skoj med lärande på det mest förtrollande sättet.

 • Trevlig Att Möta Dig Baby Skallra

  419.00 kr

  Välkommen till en värld av förtjusande ljud och charmig design med denna tilltalande träskallra, en perfekt första vän för din bebis. Skapad med omsorg och tanke för de minsta händerna, är denna skallra inte bara en leksak, utan en vacker introduktion till sensorisk lek.

 • Åh Min Stjärna Baby Skallra

  419.00 kr

  Vi introducerar ”Oh My Star,” en förtjusande och fantasifull skallra som är mer än bara en leksak – den är en symbol för ditt barns lysande närvaro i ditt liv. Designad för de minsta händerna, erbjuder denna skallra en unik blandning av skoj, säkerhet och kreativitet.