Goober

Goober är ett varumärke som strävar efter att hitta glädje i ’måleri’ och ’vardagsliv’. Vi vill upptäcka olika perspektiv i vår vardag, och vi manifesterar detta genom lek och konst. Vi skapar ritverktyg såsom kritor och vi strävar efter att dela berättelserna om dem.

 • Lantbrukskritor

  379.00 kr

  Gör dig redo för en rolig och färgglad ritupplevelse med dessa kritor formade som lantbruksprodukter! Detta set inkluderar 8 färgglada kritor formade som jordgubbe, morot, banan, ärta, gurka, äggplanta, kastanj och svamp, alla förvarade i en vackert designad ask. Setet kommer också med en söt målarbok om lantbruket. Beställ nu och se ditt barns kreativitet växa!

 • Peanutkritor

  359.00 kr

  Presenterar Goobers ofarliga träkritor, perfekta för små händer! Med 8 ljusa färger och en ergonomisk design är dessa kritor lätta att greppa och fläckar inte händerna. Dessutom är de svåra att bryta och kan användas både för lek och måleri. Skaffa träkritorna nu och se ditt barns kreativitet stiga!

 • Fickpennor – Bil

  359.00 kr

  Bli kreativ med dessa naturliga bönvaxpennor som är perfekta för barn från 3 år och uppåt! Varje set innehåller 23 färgglada lego-liknande block som kan kombineras för att skapa flerfärgade ritverktyg. Setet levereras i fyra söta biltematiska askar, vilket gör det till en perfekt present till alla små konstnärer.

 • Pocketkritor – Säsonger

  359.00 kr

  Låt ditt barn utforska sin kreativa sida med dessa giftfria kritor av naturligt bönvax! Formade som legobitar, kan de 23 färgglada kritorna kombineras för att skapa flerfärgade ritverktyg. Setet levereras i 4 små pappersaskar med en unik design för var och en av de fyra årstiderna. Passar för barn från 3 år och uppåt.

 • Världens kritor

  359.00 kr

  Gör dig redo för ett färgäventyr runt världen med Goobers World Crayon! Det här setet med 14 blockformade kritor kan kopplas samman som pussel och kommer med en rolig världskartbok att färglägga. Kritorna är utformade för att hjälpa små musklers utveckling och motoriska färdigheter, och är perfekta för både färgläggning och lek. Beställ nu och ta ditt barns kreativitet till nya höjder!

 • Jumbo Block Kritor

  359.00 kr

  Upptäck glädjen i kreativitet med Goober’s Jumbo Block Kritor, det perfekta tillskottet till din lilla konstnärs samling! Dessa stora, lätta att greppa kritor kommer i ett set om sex livfulla färger, särskilt designade för små händer. Idealiska för barn från 12 månader och äldre, dessa jumbo kritor är inte bara roliga utan också säkra, vilket ger lugn och ro för föräldrar.