Fanny & Alexander

Fanny & Alexander förkroppsligar andan av fantasifull och taktil lek, och erbjuder vackert tillverkade leksaker gjorda av premiummaterial som hårt trä, mjukt läder och kvalitetstyger. Grundat av Delfina Aguilar är varumärket dedikerat till att skapa bestående, analoga leksaker som inspirerar till kreativitet och förundran, och tar ett steg bort från den digitala världen. Varje leksak är ett bevis på enkelhet, hållbarhet och tidlös design, syftande till att främja uppskattning, fantasi och barndomsglädje.

 • Filmkamera

  469.00 kr

  Stig in i en värld av fantasifull lek och nostalgisk charm med Fanny & Alexanders vackert utformade träkamera. Denna arvskvalitetsleksak är inte bara en leksak, utan en port till kreativitet och en hyllning till den klassiska eran av 8mm filmkameror, perfekt för små framtida filmskapare och fotografiintresserade.

 • Träkikare

  549.00 kr

  Ge dig ut på en resa av fantasi och upptäckt med Fanny & Alexanders vackert utformade träkikare. Dessa är inte bara leksaker; de är arvskvalitetsinstrument för lek som öppnar en värld av äventyr för unga upptäcktsresande.

 • Träverktygssats

  639.00 kr

  Introducera din lilla till världen av hantverk och kreativitet med Fanny & Alexanders vackert utformade träverktygssats. Designad för att inspirera fantasin och uppmuntra till hands-on lek, är detta set inte bara en samling leksaker, utan en portal till färdighetsbyggande och fantasifull utforskning.