Moon Picnic

Moon Picnic är ett litet amerikanskt barnmärke med ett uppdrag att skapa en magisk barndom genom originell, tidlös design. De samlar noggrant en samling leksaker och presenter, undviker trender för att fokusera på att upptäcka de mest underbara skatterna. Följ med på en resa till en picknick på månen där barndomens magi väntar.

 • Min Kalender

  1,519.00 kr

  Med Moon Picnics My Calendar har lärandet aldrig varit så roligt! Ditt barn kan lära sig siffror, veckodagar och månader genom att flytta runt de magnetiska skivorna för vilken månad som helst, vilket år som helst – och de kommer att älska dem tematiska mynten för att markera speciella händelser. Häng den på väggen eller ha den på bordet för enkel åtkomst och se hur ditt barn blir exalterat över att planera och organisera sin tidtabell. Tillverkad av hållbart FSC-märkt massivt bokträ och certifierad för säkerhet, är denna lekfulla och praktiska leksak säker på att bli en älskad familjeskatt.

 • Månfas Kalender

  999.00 kr

  Moon Picnics Månfas-kalender är både en vacker träpussel och en lunar-kalender i ett! Se ditt barns ögon lysa upp när de ändrar dem magnetiska månskivorna varje dag och lär sig om månens 28-dagars cykel. Häng den på väggen eller lek med den på bordet, och glöm inte att kolla in det medföljande kortet med månfakta för ännu mer kunskap om månen. Perfekt för barn från 3 år och uppåt, denna leksak av arvegodskvalitet är både rolig och pedagogisk!

 • Min Väderstation

  649.00 kr

  Moon Picnics väderleksleksak är en interaktiv och pedagogisk leksak som låter små barn lära sig om vädret på ett roligt sätt. Med rörliga delar och vädersymboler kan barn rapportera och förutsäga vädret som riktiga meteorologer. Tillverkad av hållbara material och certifierad för säkerhet, är denna leksak perfekt för barn från 3 år och uppåt.

 • Mitt Bageri

  1,049.00 kr

  Lås upp ditt barns inre bagare med Moon Picnics hantverksbageri! Detta härliga leksaksset inkluderar en traditionell gjutjärnsugn, en brödspade, tre olika sorters bröd, två muffins, en tavla och ett receptkort. Tillverkat av hållbart FSC-certifierat massivt bokträ, är det perfekt för barn från 3 år och uppåt. Titta på när dina små serverar nybakade bröd och muffins från sitt alldeles egna bageri. CE- och UKCA-certifierat, 3:e parts testat för EN71 och ASTM, och FSC-certifierat för din sinnesfrid. Gör dig redo att njuta av den läckra doften av nybakat bröd i ditt hem!

 • Fågelägg (Korg)

  949.00 kr

  Moon Picnics träleksak ”Wooden Egg Toy Set” är en perfekt leksak för små händer att hålla, rulla, räkna och sortera. Med 12 olika storlekar på träägg som är drejade i massivt bokträ och vackert handmålade i Tyskland med härliga färger och fläckar. Det är en idealisk sensorisk leksak, perfekt för fantasifullt lekande och fungerar också som en vacker dekoration. Setet skapar också en möjlighet att prata om fåglars livscykler och för att öka ett barns kärlek till naturen. Denna leksak är avsedd för pedagogiska ändamål och utformad för att hjälpa till med inlärning genom taktil och sensorisk lek. Setet levereras med ett meddelande till föräldrar för att lära barn att inte samla in några riktiga fågelägg från naturen. Lämplig för åldrar 3+, är detta set CE-certifierat.

 • Skogssvampar (Korg)

  749.00 kr

  Samla rolig och fantasifull lek med Moon Picnics Träsvampkorg! Detta vackert tillverkade set inkluderar 15 träsvampar och en handgjord rottingkorg, perfekt för lek, naturstudier och dekoration. Lämplig för barn från 3 år och uppåt.

 • Gör En Min

  499.00 kr

  Upptäck oändliga känslor och uttryck med Moon Picnics ”Gör en Min”-träleksak! Denna interaktiva leksak gör det möjligt för både barn och vuxna att vända och vrida träbitarna som utgör ansiktet för att skapa hundratals olika uttryck. Det är det perfekta sättet att lära sig och diskutera känslor tillsammans, och har till och med visat sig vara till hjälp för familjer med autistiska barn.

 • Trädbladsuppsättning

  639.00 kr

  Vi presenterar Moon Picnic, ett varumärke som tar med skönheten i naturen till barnens lektid! Deras träleksaksset innehåller 40 lösa träblad, inklusive 4 av varje av 10 olika bladformer såsom bok, lönn, hagtorn, ginkgo, hassel, al, pil, sassafras, lind och ek. Dessa blad ger en perfekt möjlighet för små botanister att utforska olika bladformer och färger, räkna, matcha, skapa mönster, spela spel och skapa scener för sina berättelser. Träbladen är tillverkade av FSC-märkt björkfaner av E0-klass och giftfria vattenbaserade färger och levereras i en presentförpackning med namn på bladen, vilket gör det till en utmärkt present för barn från 3 år och uppåt. Varje blad är 5 cm+. De är CE-certifierade och tillverkade i Tyskland, vilket gör dem till det perfekta verktyget för att uppmuntra barns kreativitet och fantasi.

 • Dockskåp – Försköna min dag

  779.00 kr

  Stig in i en värld av skoj och lärande med Moon Picnics unika aktivitetsdockskåp, utformat för att engagera småbarn i att förstå och njuta av deras dagliga rutin. Denna vackert utformade leksak är inte bara en leksak; det är en pedagogisk resa för din lilla.